Desetka

Ob besedi desetka nekateri pomislijo na vrhunsko oceno, drugi na tek na 10 km, tretji na Messija. Mi se najprej spomnimo na našo prvo okroglo obletnico.

Tudi desetletje ima lahko več različnih pomenov. Za muho enodnevnico je to 3653 reinkarnacij, za Briljant (najlepši stalagmit Postojnske jame) en dodaten milimeter. Za nas je desetletje dober začetek.

Obletnice so dobra priložnost, da se zazreš nazaj na prehojeno pot in narediš načrte za prihodnost. Pred desetimi leti smo začeli skromno in polni zanosa. Imeli smo veliko znanja in ne prav dosti drugega. Danes smo sicer v lepšem okolju in razgled nam krasi ljubljanski nebotičnik, a ostali smo zvesti temu, da je znanje naša največja vrednota. Predvsem pa znanje ni ostalo edino; nabrale so se tudi izkušnje in prišli so novi sodelavci. Pečanac in Rakun ali »PR«, kot sami sebi radi rečemo, je danes odvetniška pisarna s širokim spektrom pravnih storitev. Tisti, ki z nami sodelujete, veste, da delujemo strokovno, poglobljeno in zavzeto. Prijazno sprejmemo, pozorno poslušamo in natančno pripravimo.

Z večino naših strank sodelujemo dolgoročno in partnersko. Veseli nas, da vam srečanje z odvetnikom ne pomeni slabe novice, temveč priložnost, da skupaj iščemo rešitve in snujemo načrte. To je naš način dela, ki mu bomo zvesti tudi v prihodnje. Hvala vam za izkazano zaupanje.

Vaši »PR-jevci« 🙂

Potrebujete našo pomoč?

Pokličite nas na 01 23 13 900 ali nam pišite na info@pecanac-rakun.si

 

Pridete na kavo?

Obiščite nas na Dalmatinovi 2 v centru Ljubljane, po predhodni najavi.

01 23 13 900 Dalmatinova 2, 1000 Ljubljana, Slovenija info@pecanac-rakun.si